English

International Project Management

Versterk uw concurrentiepositie door optimalisatie van uw Automatisering
Elk (ICT) project begint bij het vastleggen van het gewenste eindresultaat. De weg naar een geslaagd project is de grootste uitdaging voor u. Welke stappen te zetten, waar de mankracht vinden, hoe de valkuilen te vermijden, hoe het budget in de hand te houden en hoe de voortgang kracht bij te zetten? Een echte uitdaging wordt het als uw project een internationaal karakter heeft en meerdere partijen betrokken zijn.

INPROSU levert u de Senior Project Manager met cross geografische ervaring.

Consultancy

Versterk uw concurrentiepositie door optimalisatie van uw bedrijfsprocessen
Uw bedrijfsvoering functioneert niet meer optimaal, hetgeen resulteert in een teruglopende productiviteit, klanttevredenheid, omzet en dus rendement. Voor de hand liggende oplossingen voor dit probleem zijn niet altijd relevant. Eerst dient een diepgaande en effectieve analyse te worden gemaakt over wat de oorzaken zijn van de afnemende efficiency in uw bedrijfsvoering, om vervolgens planmatig het tij te keren. Maar waar haalt u de kennis en mankracht vandaan?

INPROSU levert u de cross-functionele Business Consultant.

Interim Management

Versterk uw concurrentiepositie door het toevoegen van ervaring
Er is manager uitgevallen, afdelingen dreigen stuurloos te worden en lopende verbeteringsprogramma's komen tot stilstand. Waar vindt u zo snel een professional? En wellicht is het beter de functie eens te herzien.

INPROSU levert een ervaren en direct inzetbare Interim ManagerWagenmaker 40 | 5683 MV Best | Netherlands | Tel: +31 (0)6 523 587 22 | E-mail: info@inprosu.nl