English

INPROSU wordt vertegenwoordigd door Rob van der Wielen

Rob is een professional met ruime ervaring als Project Manager, Consultant en Interim Manager met bewezen staat van dienst in functies binnen Operations en ICT. Rob is een evenwichtige en open persoonlijkheid met een constante drive tot optimalisatie, een resultaat- en klantgerichte team speler met hands-on mentaliteit; sterk in het vertalen van visie tot systemen en efficiente werkwijze op de vloer.
 
Kernwoorden: diplomaat, analyticus, strateeg, visie, pragmaticus, ondernemer, vriendelijk, toegankelijk, nadenkend, creatief en ordening.
 
ERP ervaring met
- QAD
- Oracle EBS R11 & 12
- SAP/R3
- Omnivers
- WMS in MFGPRO, Baan, Marc

Citaten uit dankwoorden bij eerdere opdrachten;

Manufacturing Director Imperial Brands PLC;
“Het succes van dit project is het resultaat van toewijding van het team en haar focus op het vinden van praktische en eenvoudige oplossingen voor de vele uitdagingen waarmee zij zijn geconfronteerd. Het is een groot succes gebleken, waar iedereen trots op mag zijn”

Factory Manager Wilrijk Paper Factory;
“Het vervangen van een ERP in draaiende fabriek is delicate en gewaagde activiteit. Ik ben zeer onder de indruk van de interactie en professionaliteit getoond tussen het projectteam en het fabrieksteam, wat dit project tot een succes heeft gemaakt.”

IS Programma Manager, Center of Excellence Manufacturing;
“Dit was een van de best voorbereidde GoLives die ik heb meegemaakt. Mijn support was niet nodig; de volledige productie startte rimpelloos op conform planning en de teams hadden volledige controle in een positieve harmonie.”

Sales Manager Weir Minerals France;
''In het bijzonder wil ik Rob van der Wielen danken die met grote deskundigheid, een pragmatische instelling en een grote voortvarendheid alle aan het licht gekomen problemen en probleempjes heeft opgepakt en er voor heeft gezorgd dat er via een groot aantal werkafspraken en procedures geen gaten zijn gevallen in de processen van aanvraag tot order en van order tot uitlevering.
Het is ook zeker zijn verdienste dat de betrokken afdelingen zich tijdens de gehele periode grotendeels konden blijven concentreren op de eigen kerntaken.''


Wagenmaker 40 | 5683 MV Best | Netherlands | Tel: +31 (0)6 523 587 22 | E-mail: info@inprosu.nl