English

INPROSU wordt vertegenwoordigd door Rob van der Wielen

Rob is een zelfstandig professional sinds 2006 met ruime ervaring als Project Manager, Business Consultant en Interim Manager, met bewezen staat van dienst in functies binnen Operations en ICT. Rob is een evenwichtige en open persoonlijkheid met een constante drive tot optimalisatie, een resultaat- en klantgerichte team speler met hands-on mentaliteit; sterk in het vertalen van visie, tot systemen en efficiente werkwijze op de vloer.
 
Kernwoorden: diplomaat, analyticus, strateeg, visie, pragmaticus, ondernemer, coach, vriendelijk, toegankelijk, nadenkend, creatief en ordening.
 
ERP ervaring met
- QAD SE / QAD SE Cloud
- Oracle EBS R11 & 12
- SAP/R3
- Omnivers
- WMS in MFGPRO, Baan, Marc

Citaten uit dankwoorden bij eerdere opdrachten;

Program Manager TCS-India;
Just wanted to convey my sincere thanks and appreciation to you for all your help in the Compass PLM program. It was really a good learning personally to me the way you managed multiple moving targets and different stakeholders.

Manufacturing Director Imperial Brands PLC;
“Het succes van dit project is het resultaat van toewijding van het team en haar focus op het vinden van praktische en eenvoudige oplossingen voor de vele uitdagingen waarmee zij zijn geconfronteerd. Het is een groot succes gebleken, waar iedereen trots op mag zijn”

Factory Manager Wilrijk Paper Factory;
“Het vervangen van een ERP in draaiende fabriek is delicate en gewaagde activiteit. Ik ben zeer onder de indruk van de interactie en professionaliteit getoond tussen het projectteam en het fabrieksteam, wat dit project tot een succes heeft gemaakt.”

Program Manager, Imperial Tobacco Group IS;
“This was one of the best prepared GoLives I have experienced so far. My support was not needed; all production started smoothly as scheduled and the teams showed full control in a positive harmony.”

Sales Manager Weir Minerals France;
''In het bijzonder wil ik Rob van der Wielen danken die met grote deskundigheid, een pragmatische instelling en een grote voortvarendheid alle aan het licht gekomen problemen en probleempjes heeft opgepakt en er voor heeft gezorgd dat er via een groot aantal werkafspraken en procedures geen gaten zijn gevallen in de processen van aanvraag tot order en van order tot uitlevering. Het is ook zeker zijn verdienste dat de betrokken afdelingen zich tijdens de gehele periode grotendeels konden blijven concentreren op de eigen kerntaken.''


Wagenmaker 40 | 5683 MV Best | Netherlands | Tel: +31 (0)6 523 587 22 | E-mail: info@inprosu.nl